Syvkabale - spil 3

Om spil 3 på syvkabale.com

Spil 3 er en kabale der er lavet med lidt større skrift end nogle af de andre syvkabale-spil. Designmæssigt er spil 3 også i en kaliber for sig. Den hyggelige brune topbar med den kasinoagtige grønne baggrund gør, at hele atmosfæren omkring spillet virker mere hyggeligt.

Du vil først og fremmest blive mødt af 2 orange knapper:

  • DRAW 1 – Vælger du denne, så vender du kun 1 kort ad gangen.
  • DRAW 3 – Vælger du denne, så vender du 3 kort ad gangen

Større tal/bogstaver på kortene: Syvkabale.com har modtaget henvendelser omkring, at nogle kort kan være svære, at gennemskue hvis man er svagtseende. Vi har derfor fundet et kabale-spil hvor der er taget højde for netop denne problematik. Spillet her fungere i det hele taget meget som spil 2, men her er det mere ”brugervenligt” og hyggeligt, så at sige.

Pointsystem: Som med spil 2, så fungere spilsystemet egentlig på samme måde. Du får 15 points for hvert korrekt kort du lægger i rækkefølge i toppen (de fire A’er). Så hvis du lægger hjerter es op, så får du 15 points, lægger du så hjerter 2 ovenpå får du 15 points mere, lægger du hjerter 3 på får du yderligere 15 points osv. – indtil alle kortene er lagt korrekt i samme kulør.

Du får 5 points for hver kort du lægger i ”korrekt” rækkefølge på bordet. Eksempelvis en ruder 6 ovenpå en spar 7 giver 5 points.

Hvordan genstarter man spillet? Hvis du egentlig synes, at kortene lægger perfekt, men har begået en fejl, så kan du genstarte spillet. Når du genstarter spillet, så betyder det i det store og hele, at alle kortene blive lagt tilbage – nøjagtig som de lå i starten. Kortene vil ikke blive blandet. Det kan være en god idé, at benytte denne mulighed hvis du på et tidspunkt begår en fejl i spillet – eller, at du ikke kan få kabalen til, at gå op, men føler, at den BØR kunne gå op.

Du genstarter ved, at klikke på den runde cirkel med en pil i nederste højre hjørne. Du får ingen advarsel – så klikker du på denne er der ingen fortrydelse. Spillet vil blive genstartet med det samme.

Hvad nu hvis jeg gerne vil trække 1/3 kort af gangen? I nederste venstre hjørne er der et tandhjul. Når du klikker på det, så popper der en menu op. I menuen er der forskellige muligheder – herunder også:

  • NEW GAME (DRAW 1)
  • NEW GAME (DRAW 3)

Klik på én af dem og så starter du ganske simpelt et nyt spil hvor der vendes 1 eller 3 kort.