7-kabale med kun 1 kort af gangen

Om spil 2 på syvkabale.com

Et ganske behageligt spil – som dog er på engelsk. Spillet i sig selv fungerer på samme måde som med alle andre syvkabale-spil. Det første man ser når man starter spillet er 2 valgmuligheder:

 • DRAW 1 CARD (vend 1 kort ad gangen)
 • DRAW 3 CARDS (vend 3 kort ad gangen)

Let spil: Hvis man ønsker et lidt lettere spil, så bør man vælge den der hedder ”DRAW 1 CARD”. Her vil du kun vende 1 enkelt kort ad gangen, hvilket så gør, at du kan gå hele bunken igennem uden at springe 2 kort over. Det vil helt sikkert gøre spillet lettere, men det vil naturligvis ikke garantere, at kabalen går op.

Svært spil: Svært er måske så meget sagt, da det jo er de officielle regler, at der vendes 3 kort ad gangen. Hvis man ønsker, at spille på et lidt højere niveau, så bør man vælge den der hedder ”DRAW 3 CARDS”. Så vil du vende 3 kort ad gangen. Det gør helt sikkert kabalen sværere at få til, at gå op, men til gengæld vil man få en federe fornemmelse, når man får denne til, at gå op.

Detaljer: Så snart du har valgt 1 eller 3 kort, så begynder spillet. Tiden begynder med det samme, så der er ingen tid, at spilde. I nogle online syvkabale-spil vil man opleve, at tiden først begynder i det øjeblik hvor man tager fat i et kort – det gælder dog ikke det her spil.

I bunden er der et stort ”+” (plus). Det betyder ”nyt spil” – så når du klikker på denne knap vil du blive præsenteret for en besked der spørger dig om du har lyst til, at starte et nyt spil og med valgmulighederne ”yes” og ”no” – henholdsvis ja og nej.

I bunden i højre side, der vil du se en cirkel med en dertilhørende pil. Klikker du på denne knap vil spillet blive genstartet. Kortene vil lægge nøjagtigt som de gjorde til, at starte med – dine træk vil dog blot blive nulstillet.

Klikker du på ”menu” oppe i venstre hjørne, så vil du få 4 valgmuligheder:

 • New game – nyt spil
  Klik på denne knap og du vil få tilbudt, at starte et nyt spil. Hvis du siger ja tak til det, så kan du altså ikke fortryde. Et nyt spil vil starte.
 • Restart game – Genstart spil
  Klik på denne knap og spillet vil genstarte. Hvis du egentlig godt kan lide udgangspunktet i det spil du har fået tildelt, så kan du genstarte det. Kortene vil altså ikke blive blandet eller placeret anderledes. Det vil være det nøjagtig samme spil – blot hvor alle de træk du allerede har foretaget bliver nulstillet. Det kan være en god mulighed, hvis man har begået en fejl tidlig i spillet.
 • Sound on – lyd til
  Nogle elsker når der er lyd på spillet. Andre hader det. Du har muligheden for selv, at vælge. Vil du have lyden slået til eller fra?
 • More games – flere spil
  Spillet her er leveret af gameboss.com og hvis du klikker på knappen ”more games”, så vil du gå til hjemmesiden ”gameboss.com” – det sker naturligvis på eget ansvar.

Points: Når det kommer til points, så vil du få 5 points for hvert korrekt kort du lægger ovenpå et andet. Når du ”sortere” kortene korrekt i henholdsvis hjerter, spar, klør og ruder, så vil du får 15 points for hvert korrekt kort.