Bubble shooter - spil gratis bubble shooter online

Om Bubble shooter

Bubble shooter er et af verdens mest populære spil, når det kommer til små spil af denne kaliber. Spillet er yderst simpelt, hvilket nok også er én af grundene til, at det er så populært.

Sådan spiller du Bubble Shooter

Spillet går ud på, at lave farvekombinationer af minimum 3 ens for at "poppe boblerne". 3 ens bobler for dem til, at poppe og du får points.

I midten af spillet er der en boble. Over boblen er der en pil. Brug musen til, at flytte med pilen. Sigt nu efter klynge af bobler i toppen af samme farve. Hvis du formår at ramme klyngen (minimum 3 i alt - inklusiv den du skyder af sted) så popper boblerne og du får nu 10 points per sprængt boble.

Der er også i yderste højre hjørne en boble. Den viser den næste farve boble. Så når du har skudt Den bobel af sted i midten, så vil den næste farve være den du ser til højre.

I nederste venstre side kan du se 5 grå bobler. Hver gang du MISSER et skud - det vil sige, at hver gang du IKKE popper nogle bobler, så forsvinder én af de grå bobler. Når alle 5 grå bobler er forsvundet, så vil der komme en ny række bobler. SÅ hvis ikke du formår, at holde "bestanden" af bobler nede, så vil de til sidste ramme bunden og du taber spillet.

Du kan i højre side se nogle knapper. Den ene knap genstarter spillet, en anden knap slår lyden fra og en tredje knap forklarer hvordan spillet fungerer.

I højre side vil du også kunne se 2 bokse. Den boks med pokalen viser din nuværende score. Den boks med emblemet viser din hæjeste opnåede score.

Held og lykke